U ponudi imamo sve vrste mineralnih djubriva: UREA, AN, SAN, KAN, NPK, MAP, DAP... Sve vrste semenskog kukuruza: PIONIR, KWS, NS, ZP, AS, R.A.G.T, SYNGENTA, MAISADOUR... Besplatan prevoz na vasu adresu. Za sve informacije pozovite:023/ 817 - 381 u vremenu od 08 do 16 h.
w w w . d r a g o lj . n e t
Copyright by D.O.O. DRAGOLj Aleksandrovo 1995-2014     Site design: Sava Milivojev Conka
Acanto Plus :
Acanto plus
Aktivna materija:   Pikoksistrobin 200g/l + Ciprokonazol 80g/l
Formulacija:           Koncentrovana suspenzija - SC
Zastupnik               Agromarket Kragujevac
                                                                                                                         
  Primena
Acanto plus je kontaktno sistemicni fungicid namenjen za suzbijanje cerkospore u usevu šecerne repe u kolicini od 0.8-1.0 l/ha,
- u usevu suncokreta za suzbijanje sklerocinie i botritisa u kolicini od 0.8 l/ha. Primenjuje se kada suncokret ima pet do sedam listova.
- u strnim žitima (pšenice I jecma) za suzbijanje Puccinia spp, Erysiphe spp, Helminthosporium u kolicini od 0.6 l/ha. Primenjuje se od pocetka vlatanja pa do faze klasanja
Mehanizam delovanja:

Acanto Plus je kombinacija dve aktivne materija zahvaljujuci kojima postiže protektivno, kurativno i eradikativno dejstvo u zaštiti od bolesti useva šecerne repe, strnih žita i pšenice. Pikoksistrobin se krece kroz biljku akropetalno i translokatorno. Pripada grupi strobilurina i inhibira transport elektrona u procesu disanja. Ciprokonazol je aktivna materija iz grupe triazola i inhibira sintezu ergosterola. Kroz biljku se krece akropetalno i translaminarno.
Preporuke i napomene:

Acanto Plus  najbolje rezultate postiže preventivnim tretmanima ili pre pojave simptoma. Ne sme se mešati sa preparatima alkalne reakcije, niti sa insekticidima na bazi piretroida u usevu pšenice u fazi klasanja. Ima jedinstveni trostruki sistem transporta kroz biljku cime obezbedjuje zaštitu novih porasta tretiranih biljaka. Utrošak vode 200-400 l/ha. Veoma brzo usvajanje.


            U NASOJ PONUDI :

            Mineralna djubriva
              Semenska roba
        Poljoprivredni proizvodi
                   Herbicidi        USLUGE TRANSPORTAUGOVARANjE POLjOPRIVREDNE
                PROIZVODNjE

     USLUGE KOMBAJNIRANjA

          USLUGE TANjIRANjA


        USLUGE MERENjA ROBE
Za vas najbolji uspeh u polju !

     DRAGOLj Aleksandrovo


svakog dana sem nedelje
Informacije:
Radno vreme: 08-16 h
PREDHODNA STRANICA
Aktuelnosti
QuickMenu Save Document