U ponudi imamo sve vrste mineralnih djubriva: UREA, AN, SAN, KAN, NPK, MAP, DAP... Sve vrste semenskog kukuruza: PIONIR, KWS, NS, ZP, AS, R.A.G.T, SYNGENTA, MAISADOUR... Besplatan prevoz na vasu adresu. Za sve informacije pozovite:023/ 817 - 381 u vremenu od 08 do 16 h.
w w w . d r a g o lj . n e t
O nama :
DRAGOLj je privatno preduzece koje je osnovano 27 decembra 1995 godine sa sedistem u Aleksandrovu, u ulici Vojvode Misica broj 29.   


Preduzece je po strukturi porodicna firma koju su krajem 1995 godine osnovali braca Milivojev (Dragoljub i Dusko),
poznatiji po nadimku CONKA.

Oni su na ideju o osnivanju ovog preduzeca dosli prvenstveno zbog toga kako bi svoje poljoprivredne proizvode plasirali na teritoriji Juzne Srbije i to direktno do krajnjih kupaca.
Od trenutka osnivanja, preduzece je nosilo naziv "PRIVATNO PREDUZECE ZA UNUTRASNjU I SPOLjNU TRGOVINU I USLUGE "DRAGOLJ" SA POTPUNOM ODGOVORNOSCU IZ ALEKSANDROVA UL. LENjINOVA BR. 27"  kako bi se kasnije, pocetkom 1999 godine, kada je za sva privatna preduzeca bila obavezna preregistracija preregistrovalo u "PREDUZECE ZA UNUTRASNjU I SPOLjNU TRGOVINU I USLUGE "DRAGOLj" DRUSTVO SA OGRANICENOM ODGOVORNOSCU IZ ALEKSANDROVA UL. JNA BR. 29".  

Sam naziv preduzeca "DRAGOLj" potice od imena DRAGOLjUB tj. od imena jednog od osnivaca ove porodicne firme.

Osnovna delatnost preduzeca je ugovaranje i trgovina pojoprivrednim proizvodima, psenicom, kukuruzom i suncokretom na domacem i inostranom tržistu.

Preduzece se bavi i trgovinom kompletnog repromaterijala za poljoprivrednu proiyvodnju (semena, vešt. dubrivo, sredstva za zaštitu bilja), kao i svim uslugama poljoprivrednih radova u polju. Takodje radimo i usluge utovara i pretovara rasute i upakovane robe i skladistenje.


Preduzece „DRAGOLj“ d.o.o. svojim ambicijama, entuzijazmom i konstantim ulaganjem uspešno posluje od dana osnivanja što se ogleda u velikom broju komitenata sa kojima je uspešno organizovano ugovaranje poljoprivredne proizvodnje kao i dalji plasman poljoprivrednih proizvoda velikom broju kako domacih tako i inostranih kupaca.

U skoroj buducnosti imamo u planu prosirenje skladisnog kapaciteta, pretezno silosa kao i hangara, izgradnju susare za zitarice i poslovanje izvan granica Republike Srbije.
Udruzenje preduzetnika Zrenjanin urucuje priznanje najuspesnijem privredniku regiona Zrenjanin, direktoru Milivojev Dragoljubu
privredniku regiona Zrenjanin, direktoru Milivojev Dragoljubu
2003 godine.
svakog dana sem nedelje
Informacije:
Radno vreme: 08-16 h
            U NASOJ PONUDI :

            Mineralna djubriva
              Semenska roba
        Poljoprivredni proizvodi
                   Herbicidi        USLUGE TRANSPORTAUGOVARANjE POLjOPRIVREDNE
                PROIZVODNjE

     USLUGE KOMBAJNIRANjA

          USLUGE TANjIRANjA


        USLUGE MERENjA ROBE
Za vas najbolji uspeh u polju !

     DRAGOLj Aleksandrovo


Aktuelnosti
Copyright by DRAGOLj Aleksandrovo 1995-2020    Site design: Sava Milivojev Conka
QuickMenu Save Document